15%

KEDVEZMÉNY

Aktiválva

Először vásárolsz nálunk dental formulát, ezért aktiváltunk 15% kedvezményt.

Fejlett formulánk segít a lepedék és a fogkő eltávolításában és megelőzésében, hogy kutya fogai és ínye top formában maradhassanak!
Büszkék vagyunk arra, hogy csak a legjobb minőségű termékeket kínáljuk kedvenceinek, segítve őket abban, hogy boldogok és egészségesek legyenek. Szeretnénk minél több kiskedvencen segíteni, ezért most óriási kedvezménnyel kínáljuk a SciPet Dental Formulát, így a kutyusod frissebb leheletet, egészségesebb fogínyt és tisztább fogakat tapasztalhat.
EURÓPÁBAN tervezve

Kedvezményes csomagajánlatok

SciPet Dental Formula Szájszag és fogkő ellen kutyáknak

SciPet Dental Formula - 1 db

8 990 Ft. 7 990 Ft.

SciPet Dental Formula - 2 db

17 980 Ft. 12 990 Ft.

SciPet Dental Formula - 3 db

29 870 Ft. 19 790 Ft.

Adagolási útmutató

Tölts tiszta ivóvizet a kedvenced táljába és adj hozzá 1 teáskanál SciPet Dentál Formulát minden 2 dl vízhez. Használd naponta a friss illatú leheletért és az egészségesebb fogakért és ínyért mind kutyák, mind macskák esetében. Egy flakon kb. 1 hónapig elegendő.

60 napos pénzvisszafizetési garancia - A termék működik vagy nem kell fizetned

Szeretnénk, ha maximálisan elégedett lennél a SciPet élményeddel. Ha valamilyen oknál fogva elégedetlen vagy a vásárlásoddal, akkor teljes összeget visszafizetjük számodra, vagy kicseréljük a terméket. Mindössze írj nekünk egy emailt az info@SciPet.hu email címre, és juttasd vissza hozzánk a terméket.

Mit mondanak rólunk a vásárlóink

Vásárlói értékelések

4.64
22 értékelés alapján
5
73%
16
4
18%
4
3
9%
2
2
0%
0
1
0%
0
1 2
Somogyi Lajosné(Igazolt vásárló)
3. Hónapja adom a kutyáimnak. Mind a kettő idős 15 illetve 13 évesek. Most kezd javulni a fogak állapota.
Hasznos? 0 0
KissLajos(Igazolt vásárló)
kiváló
Hasznos? 0 0
Orsi(Igazolt vásárló)
Néhány hét használat után kevésbé gyulladt a kiskutyám ínye.
Hasznos? 0 0
Rádai Irén(Igazolt vásárló)
Csodálatosan megtisztította a kiskutyám fogait Pedig már 15 éves megsárgultak egy kicsit neki a fogai Egyetlenegy fogam volt fogkő és azt is eltávolít...Tovább
Csodálatosan megtisztította a kiskutyám fogait Pedig már 15 éves megsárgultak egy kicsit neki a fogai Egyetlenegy fogam volt fogkő és azt is eltávolította és ki fehér eszteka fogai
Hasznos? 5 0
V. Zs. Anikó(Igazolt vásárló)
Három kutyusom van, mind hárman seniorok. a legidősebb 16 éves lesz, a másik kettő pedig 13. A legidősebbnek nagyon erős szájszaga volt. Kb 3 hete has...Tovább
Három kutyusom van, mind hárman seniorok. a legidősebb 16 éves lesz, a másik kettő pedig 13. A legidősebbnek nagyon erős szájszaga volt. Kb 3 hete használjuk, és csökkent a szájszag. A víz ivással sincs probléma! Reménykedem hogy hosszú távon működni fog! Először csak 1 flakonnal mertem rendelni, most újra rendelek! Biztos nem lesz egyszerű dolga a terméknek a mi esetünkben! 🙂
Hasznos? 1 3
Aradvári Károly(Igazolt vásárló)
FULL OK
Hasznos? 0 2
SciPet Dental Formula 2 db photo review
Szattlerné Andó 4(Igazolt vásárló)
Elégedett vagyok a termékkel.
Luckynak szépek a fogai.
Hasznos? 0 1
Ica(Igazolt vásárló)
Sajnos a kiskutyánk, nem akar a vízből inni, ha cseppentettem bele .
Hasznos? 1 0
Faragó Tatjána(Igazolt vásárló)
Nincs szajszag kis tacsimnak!
Hasznos? 2 0
Martin Zsoltné(Igazolt vásárló)
Nagyon elégedett vagyok, már 2 nap után érezhető volt az "eredmény". Csak azt sajnálom, hogy nem hallottam róla korábban.
Hasznos? 2 1
Melinda(Igazolt vásárló)
Használ a termék, el sem hittem, de igen.
Hasznos? 0 5
Turi Barnabásné(Igazolt vásárló)
Kb. két hete használjuk két kutyusunknál. Kimondottan fehérebbek a fogaik és az egyiknek már nem gyulladt az ínye. A másik kutyus még csak alakulgat,...Tovább
Kb. két hete használjuk két kutyusunknál. Kimondottan fehérebbek a fogaik és az egyiknek már nem gyulladt az ínye. A másik kutyus még csak alakulgat, de hát ők sem egyformák, kinek előbb hat, kinek később. Még reménykedek, hogy a másiknak is használni fog. Az viszont tény, hogy egyiknek sem büdös a lehelete, már ez is valami!
Hasznos? 8 6
1 2
Aggodalom a kutya miatt? Megoldva

1. A probléma

A fogbetegségek kutyáknál és macskáknál rendkívül gyakoriak, és sokszor fogvesztéssel, vese- és máj problémákkal végződnek, sőt a szívbetegségekkel is, mert a baktériumok és toxinok a szájból a vérbe jutnak. Ha nem vigyázol a kedvenced fogaira, az ínygyulladáshoz, rossz szájszaghoz és más fogászati betegségekhez is vezethet.

2. A megoldás

A SciPet Dental Formula klinikailag bizonyítottan hatékony a lepedék és a fogkő ellen, még a nehezen elérhető helyeken is. Naponta használva kedvence frissebb leheletet, tisztább fogakat tapasztalhat, miközben a fogászati megbetegedések kockázata minimálisra csökken. Antibakteriális formulánk elpusztítja a baktériumokat, és erősíti az ínyt és a fogakat.
SciPet Dental Formula Szájszag és fogkő ellen kutyáknak

3. A termék: SciPet Dental Formula

Válaszd a Dental Formulánkat, hogy kedvenced szájhigiéniáját optimális szinten tartsd. 100% elégedettségi garancia!
Jelenleg rossz gyógymódot használsz
A piacon sok olyan fogápolási termék található, amely pusztán mosószerekkel, adalékokkal és csípős menta ízzel takarja el a problémát. Ezek foltokat, irritációt okozhatnak, és NEM oldják meg a probléma gyökerét. A SciPet Dental Formula szakszerűen megcélozza a lepedéket és a fogkövet, és véd a további fogágybetegségek ellen!

SciPet™

Rossz terméket használsz

Összetevők

SciPet Dental Formula:

Purified Water, Sodium Bicarbonate, Stabilized Chlorine Dioxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA, Methyl Paraben

Legfőbb előnyök:

Fejlett formula

Professzionáls antibakteriális formula, amely kifejezetten a lepedéket és a fogkővet felépítő enzimeket célozza meg.

Véd és megelőz

Biztonságosan küzd a száj megbetegedései és fertőzései ellen, beleértve a szájszagot, az ínygyulladást, az íny duzzadását és az elszíneződött fogakat.

Biztonságos

Nem tartalmaz alkoholt, cukrot, mosószert vagy adalékot. Hatékony kutyák és macskák számára, hosszú távon biztonságosan használható.

Add meg a kedvencednek az egészséget, amit megérdemel!

60 napos pénzvisszafizetési garancia - A termék működik vagy nem kell fizetned

Szeretnénk, ha maximálisan elégedett lennél a SciPet élményeddel. Ha valamilyen oknál fogva elégedetlen vagy a vásárlásoddal, akkor teljes összeget visszafizetjük számodra, vagy kicseréljük a terméket. Mindössze írj nekünk egy emailt az info@SciPet.hu email címre, és juttasd vissza hozzánk a terméket.
A SciPet™ ígéret

TOP MINŐSÉG

A Dental Formulánk magas minőségű és etikusan kutatott táplálékkiegészítő.

MINŐSÉGI ÖSSZETEVŐK

Itt a SciPet-nél törődünk a kisállatoddal, ezért az összetevőket a legjobb minőségű beszállítóktól szerezzük.

INGYENES SZÁLLÍTÁS*

Azért, hogy még édesebb ajánlatot kínáljunk 14 000 forint felett ingyenes a kiszállítás Magyarországon.

Partnerünk:
Partnereink: